Пет съвета за приложения хербициди

1. Най-доброто време за пръскане по всяко време между края на прибирането на реколтата и благодарност. Марк Loux, доктор на науките, на Държавния университет в Охайо, казва той дори е подал молба до края на декември и имаше добър BASF Agriculture контрол на плевелите . започва замразени След трудно, обикновено има значителна промяна в някои плевели, като глухарче и магарешки бодил, което ги прави по-малко чувствителни към хербициди.

Вижте предприемат действия за по-на борба с плевелите:

2. Независимо от дори тежки остатъци, хербициди все още работят в областта. Въпреки това, той не боли за известно време да се чака след прибиране на реколтата, за да се успокои остатъка и натиснете плевелите.

3. Не са атакувани есен борба с плевелите или харчат много пари. Не забравяйте, че основната цел е да се контролират плевелите вече направени. Това е трудно да се постигне с един хербицид, но има редица сравнително евтини двупосочна смеси, че постигането на тази цел лесно.

4. Няма предимство да се използват остатъчни хербициди, тъй като почти всички по-зле през зимата и да предизвика никакъв контрол над пролетни плевели. Research многократно е показал, че прилагането на остатъчните хербициди през есента, за да получи контрол през пролетта е загуба на пари.

5. Тя не взема много хербициди за борба с плевелите през есента, само правото. Не забравяйте, че лечения падане не трябва да са повече от около 25 на сто от общия размер на бюджетите на хербициди включват, и то често може да се постигне още по-малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *