Съвети за избор »Модни аксесоари 2017

Стилни и модерни изображения не могат да съществуват без допълнителни елементи – аксесоари. Ето защо решихме да Ви представим общ преглед на аксесоарите 2017, които трябва да има всяка жена, която се уважава.

През 2017 г. си заслужава да се обръща специално внимание на женските шапки, по модела на миниатюрни шапки с малки полета, украсени с чист цвят или лента. За плажа е да си купите шапка с широки маржове, а последният писък на модата е морска тема, Панама с малка воал.

Модерните аксесоари от 2017 г. са шалове и чаршафи, които изящяват женската врата с елегантна змия. Освен това, през лятото е много модерен и удобен за носене на забрадки от типа на тюрбан, не само изглежда стилен, но също така и за защита на главата от жаркото слънце. Изберете летни шалчета и елени от прозрачна и полупрозрачна тъкан, ярки цветове или геометрични отпечатъци. Не забравяйте, че шарени шалове и получи нерегламентиран достъп са били и все още са в тренда (портокал, мента, цвят Marsala), тези ярки аксесоари ще направи своя път да започнете да играете с ярки цветове.

Необходим и уникален аксесоар за всяка жена са дамските чанти. Този сезон в тенденцията са голяма правоъгълна чанта с дръжки, както и съединители, е по-близко до папка за документи или чанта портфейл. За ежедневна употреба можете да вземете ярка торба, украсена с колани, вериги, мъниста. Световните дизайнери на купчини този сезон са истински произведения на изкуството. Това лято, не забравяйте да си купите модерна прозрачна чанта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *