Какво съвпада със син цвят в дрехите

Сини и червени. Тази комбинация трябва да се използва с повишено внимание. Червеният тон е винаги изразителен, предизвиква, е по-добре да се използва като акцент, то е заглушено от основния тъмносин цвят. Red върху светъл ултрамарин на интензивно тюркоазено ще намали очи и си пакет ще се разпадне на отделни компоненти на нелепо елементи на дрехи.

Синьо и кафяво или бежово. Ако изберете две тъмни нюанси на тези цветове, заедно те ще изглеждат твърде тежки и със сигурност ще добавят към вашата възраст. Следователно, най-добрият вариант е да се даде един тон – яркост, а другият – ограничение. Идеалният избор – бежов, ще поддържа и светли и тъмни нюанси на синьото. Отдавна е забелязано, че бежовата се възприема като символ на изисканост, елегантност. Във връзка с кралското синьо, той ще ви направи дама на високо общество.

Какво съвпада със син цвят в дрехите

Сини и жълти. Ярко жълто, наситено синьо, може да изглежда твърде контрастиращо и дори грубо, но тъмно синьо с горчица, бледо жълто, светло кехлибар ще върви добре.

Сини и розови. Ярките и богати цветове са по-добре да не се комбинират, но много леки, „изгорени“ ще изглеждат добре. Единственото синьо, което съвпада абсолютно с всеки друг цвят, е тъмно синьото. Към него ще се доближи както ярък розов цвят, така и лек, почти прозрачен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *