Брилянтен връх: какво да носите?

В момента лъскавите дрехи и различните лъскави аксесоари са изключително модерна тенденция, но за голямото съжаление много малко жени наистина знаят как да комбинират, избират и носят такива неща. Всяка жена иска да изглежда стилна, не смешна и за да не прилича на бонбони и да се покаже в най-добрата светлина, авторът ще се опита да ви даде някои практически съвети по-долу.

Първото нещо, което трябва да помислите, е какво да подчертаете с пайети. Важно е, че блестящият връх (и ние го приемаме като пример) не ви кара да бъдете грозни. Подчертайте тази част от фигурата, която е най-атрактивна. Кажи, ако имате прекрасна талия – не се поставяйте на просторен връх, без да подчертавате колана й.

Как да носите лъскав връх?

За да разберете какво се случва най-много за вас – просто седнете и мислете. Обикновено критичната оценка на собствената Ви фигура и елементарни аналитични умения е достатъчно, за да разберете кой върхът е най-добре да се носите. Разбира се, вие също трябва да опитате и купуването на нещо без принадлежност е извън въпроса, но стесняването на обхвата на търсенията ще ви улесни.

Не забравяйте, че пайети и ирисцентни върхове (и облекло като цяло) добавят няколко килограма визуално, и затова не всяко момиче може да си позволи такива дрехи. Ако вече сте склонни към пълнота, струва си да помислите дали трябва да подчертаете това. Ако сте закръгли, но много обичате искри – да получите блестящи аксесоари и да се фокусирате върху тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *